Αντικατάσταση συστήματος θυροτηλεφώνων δύο εισόδων

Εγκατάσταση Συστήματος Θυροτηλεφώνων URMET σε Πολυκατοικία

Αυτή η εργασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη. Η πολυκατοικία διαθέτει δύο εισόδους με διαφορά τριών ορόφων, καλωδίωση για σύστημα 4+1 και ψευδοροφές με πολλαπλές καλωδιώσεις, στις οποίες έχουν εργαστεί πολλοί τεχνικοί.

Το σύστημα που επιλέχθηκε είναι της εταιρείας URMET, αναλογικό για καλωδίωση 4+1, με πίνακα 64 κλήσεων και συσκευή διαμερίσματος MIRO. Η απλότητα της εγκατάστασης και η εξαιρετική αναλογία ποιότητας-τιμής καθιστούν αυτόν τον πίνακα εισόδου εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Η πρόσοψη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και τα μεταλλικά πλήκτρα αντανακλούν τη φιλοσοφία της URMET για ποιοτικά υλικά.

Ο πίνακας διατίθεται με μία ή δύο σειρές πλήκτρων, ενώ ειδικές διαμορφώσεις με περισσότερες σειρές επιτυγχάνονται με συναρμολόγηση πινάκων εισόδου δίπλα-δίπλα. Για την κάλυψη του κενού από τη διαφορά μεγέθους του παλιού και του νέου πίνακα, τοποθετήσαμε ανοξείδωτο πλαίσιο με ματ υφή για αισθητική αρμονία.

Αναλαμβάνουμε επαγγελματικές εγκαταστάσεις συστημάτων URMET σε πολυκατοικίες, εξασφαλίζοντας ποιότητα και αισθητική. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές.