ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Το προσωπικό της electrologos365 είναι άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο με συνεχή σεμινάρια και αναβαθμίσεις στην δουλειά του ακολουθώντας τις τεχνικές ανάγκες της εποχής. Η εκάστοτε μελέτη πραγματοποιείται από Μηχανικό, ο οποίος αναλαμβάνει και την επίβλεψη των έργων.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το πεδίο εργασιών της εταιρίας μας περιλαμβάνει:

  • Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κτηρίων
  • Εφαρμογές αυτοματισμών
  • Πιστοποιημένη εγκατάσταση
  • Συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων
  • Αποκατάσταση βλαβών

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η electrologos365 , με 20ετή εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρικών εφαρμογών λειτουργεί με έδρα το κέντρο της Αθήνας και εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της.

  • Περισσότεροι από 1000 ευχαριστημένοι πελάτες
  • Πάνω από 2000 ολοκληρωμένες εργασίες

Καλωσήλθατε στην electrologos365.gr: Οι Ειδικοί στις Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις.

Στην electrologos365.gr, αφιερωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας ηλεκτρολογικών υπηρεσιών, με έμφαση στην αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, έχουμε αναδειχθεί ως ένας από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

 

Αφοσίωση στη Λεπτομέρεια και την Εξυπηρέτηση του Πελάτη.

Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την άριστη εξυπηρέτηση για κάθε πελάτη, αξιοποιώντας την ειδικευμένη γνώση, τις καινοτόμες προσεγγίσεις και την αυστηρή επαγγελματική δεοντολογία μας.

Η ικανοποίηση του πελάτη και η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων είναι η κύρια προτεραιότητά μας.

 

Εξειδικευμένο Προσωπικό για Κάθε Έργο.

Οι έμπειροι επαγγελματίες μας είναι καταρτισμένοι για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία κάθε πρόκληση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα του έργου.

Δεσμευόμαστε στην παροχή άριστης ποιότητας εργασιών, εξασφαλίζοντας τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια.

 

Προσαρμοσμένες Λύσεις για Οικιακές και Εμπορικές Ανάγκες.

Είτε πρόκειται για οικιακές είτε για εμπορικές εγκαταστάσεις, στην electrologos365.gr είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

 

Επικοινωνήστε Μαζί μας για Όλες τις Ηλεκτρολογικές Σας Ανάγκες.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα, προσφέροντας ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις για τις ηλεκτρολογικές σας ανάγκες.

 

Κηπουρός Ιωάννης

Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάτης - Τεχνικός Αυτοματισμών

electrologos365.gr

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό ,χρησιμοποιεί υλικά άριστης ποιότητας και την απαραίτητη τεχνογνωσία. Προσφέρει ασφαλείς λύσεις σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, εξασφαλίζοντας τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την απαιτούμενη ασφάλεια μιας εγκατάστασης.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πιστοπιοιμένη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα PVTRIN. Είτε πρόκειται για αυτόνομο,είτε για διασυνδεδεμένο σύστημα ,εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Με πιστοποίηση από το Πολυτεχνείο Κρήτης σε συνεργασία με το ΤΕΕ.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Φροντίζουμε συνεχώς να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε τις δεξιότητές μας. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς και να αναβαθμίζουμε τις γνώσεις μας με συνεχή σεμινάρια και πιστοποιήσεις με σκοπό να παρέχουμε βελτιστες επιλογές. Η εμπιστευτικότητα και η εχεμύθεια είναι επίσης αρετές που κατέχουμε. Η κράτηση εμπιστευτικών πληροφοριών από οποιαδήποτε πηγή και η μη διάδοση τους χωρίς εξουσιοδότηση είναι κάτι που μας χαραχτηρίζει Η τήρηση εμπιστευτικών πληροφοριών επαυξάνουν την εμπιστοσύνη και την επιρροή ανάμεσα στους συνεργάτες και το υπόλοιπο προσωπικό.

TOP