Κατασκευή κεντρικής γείωσης παλιάς πολυκατοικίας.

Κατασκευή γείωσης.

Μετά από εργασίες που έγιναν στις υδραυλικές παροχές διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας, οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων αποφάσισαν να ελέγξουν τη γείωση τους.

Μετά από επίσκεψή μας, διαπιστώθηκε η έλλειψη γείωσης μιας και η χρήση του παλιού μεταλλικού δικτύου ύδρευσης όχι μόνο καταργήθηκε με την αλλαγή των σιδηροσωλήνων με πολυστρωματικές, αλλά απαγορεύεται κιόλας με το ΦΕΚ 552 Β’ 26 03 2009 άρθρο 25.8. 

Αφού εκτιμήθηκε η αγωγιμότητα του εδάφους, ο ωφέλιμος χώρος για την κατασκευή και άλλες παράμετροι, αποφασίσαμε σαν βέλτιστη λύση τη χρήση ηλεκτροδίων κατά βάθος με ταυτόχρονη χρήση του οπλισμού στο κατώτατο σημείο της οικοδομής.

Σε συνεργασία με τον μηχανικό του έργου προχωρήσαμε στην κατασκευή της γείωσης για την ασφαλή χρήση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων της οικοδομής με απόλυτη επιτυχία.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή σωστής γείωσης σε οποιοδήποτε χώρο. Προστατέψτε τη ζωή σας από επικίνδυνες καταστάσεις ελέγχοντας και βελτιώνοντας ή κατασκευάζοντας τη γείωση της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες .