Κατοικίες
Η ηλεκτρική εγκατάσταση μιάς κατοικίας πρέπει να συνδυάζει άνεση, ασφάλεια και καλαισθησία, ενώ με τη χρήση σύγρονων εφαρμογών, το σπίτι αναβαθμίζεται και παίρνει προστιθέμενη αξία.

Από την πιο απλή μέχρι την πιο απαιτητική εγκατάσταση, η electrologos365 θα μελετήσει τον χώρο και θα προτείνει λύσεις που ταιριάζουν στις ιδιαιτερότητές κάθε πελάτη.Χρησιμοποιώντας υλικά ανώτερης ποιότητας όπως σωληνώσεις και υλικά ηλεκτρικών πινάκων των μεγαλύτερων κατασκευαστών (ΚΟΥΒΙΔΗΣ, COURBI, KASSINAKIS, HAGER,LEGRAND), εκτελούμε την εγκατάσταση με τρόπο μεθοδικό και ασφαλή κατά τα πρότυπα των κανονισμών και των κανόνων της τέχνης.

Εφαρμογές οικιακών αυτοματισμών όπως το Tebis TS της HAGER,το σύστημα BUS/SCS  tης LEGRAND, σας επιτρέπουν να επιλέξετε τον συνδυασμό εκείνων των λειτουργιών που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Η διαχείριση των ρολών, του φωτισμού, της θερμοκρασίας και του συναγερμού ελέγχονται απλά και προσιτά συνδυάζοντας άνεση,λειτουργικότητα και ασφάλεια με ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά παραδείγματα εφαρμογών οικιακών αυτοματισμών.